Αρχείο κατηγορίας: Ενημέρωση

Μαρ 21 2018

Η ΠΟΣΚΕ και η ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ : Καταστροφική η εφαρμογή του Clawback για ιατρικές πράξεις και εξετάσεις α΄.εξ.2017

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΛΙΝΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (ΠΟΣΚΕ) και η ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με σημερινές ανακοινώσεις τους χαρακτηρίζουν καταστροφικό το Clawback Α’. εξαμήνου 2017 για τις ιατρικές εξετάσεις και πράξεις  που αναρτήθηκε στις 20.03.18  στο site του ΕΟΠΥΥ και καλούνται οι ιατροί να επιστρέψουν τεράστια σχετικά ποσά. Δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις  ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ και ΠΟΣΚΕ:

Μαρ 21 2018

ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας ενεργώντας σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία προέβη, με ομόφωνη απόφασή του, στη διαγραφή από τα μητρώα του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας των παρακάτω αναφερομένων  Μελών του λόγω πολυετούς απουσίας των, μη επικοινωνίας / άγνωστης Δ/νσης Διαμονής και Επαγγελματικής Απασχόλησης/ και μη καταβολής προς τον Ιατρικό Σύλλογο των προβλεπόμενων συνδρομών. Ενόψει …

Συνέχεια ανάγνωσης »

Μαρ 21 2018

21/03/2018 : Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης/ ‘Ενα ποίημα του Καρδιολόγου Ιατρού κ. Μωϋσιάδη Ανέστη.

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

Συμμετέχοντας  στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, που ως γνωστό εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21  Μαρτίου, ημέρα της εαρινής ισημερίας, δημοσιεύουμε το ποίημά  του  ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΣ που μας  έστειλε ο συνάδελφος Καρδιολόγος ιατρός κ. Μωϋσιάδης Ανέστης ΠΟΙΗΣΗ Με αγέρωχο βλέμμα και στάση θα χαράξω μιά νέα πορεία. Ίσως έτσι θα έχω προφτάσει να με γράψει κι εμένα η …

Συνέχεια ανάγνωσης »

Μαρ 16 2018

” Εφυγε” σήμερα η ιατρός ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ / Θλίψη και συγκίνηση στον ιατρικό κόσμο και σε ολόκληρη την κοινωνία της Πιερίας.

” Έφυγε”  πλήρης ημερών σήμερα η ιατρός- Μ/Γυναικολόγος ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ . -Με βαθιά συγκίνηση και θλίψη αποχαιρετά  ο Ιατρικός κόσμος  και γενικά  ολόκληρη η κοινωνία της πόλης μας και του Νομού μας την ιατρό Μ/Γυναικολόγο ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ. -Αποχαιρετούμε με  αγάπη και ευγνωμοσύνη την σπουδαία επιστήμονα και τον πραγματικό μεγάλο άνθρωπο που τίμησε  όσο λίγοι την   ιατρική επιστήμη …

Συνέχεια ανάγνωσης »

Μαρ 15 2018

Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Κατερίνης : Κλειστό την Παρασκευή 23.03.18

Με ανακοίνωσή του  το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του ΕΟΠΥΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 23 Μαρτίου θα είναι κλειστό και δεν θα πραγματοποιηθεί η εφημερία. Τηλέφωνο Φαρμακείου: 23510/74977.

Μαρ 12 2018

ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ : “Επιδημία Ιλαράς στην Ελλάδα “/ 15.03.18/ Θεσ/κη / Ενημερωτική συνάντηση Επαγγελματιών Υγείας.

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 στο Αμφιθέατρο Νευροεπιστημών Π.Γ.Ν.Θ.ΑΧΕΠΑ Ενημερωτική Συνάντηση Επαγγελματιών Υγείας με θέμα: ” Επιδημία Ιλαράς στην Ελλάδα”  Δείτε ΅την πρόσκληση και το πρόγραμμα :

Μαρ 03 2018

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος : Εκλογές στους Ιατρικούς Συλλόγους στις 21.10.18

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών και Πειθαρχικών Συμβουλίων καθώς και των Εκπροσώπων στον ΠΙΣ θα πραγματοποιηθούν  σε όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους την Κυριακή 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018. Δείτε : α.το Δελτίο Τύπου της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις  24/2/18 και β. Ανακοίνωση για τις εκλογές.

Μαρ 02 2018

ΠΙΣ: Προσαύξηση 6% ετησίως σε εκπρόθεσμη καταβολή συνδρομών Μελών προς τους Ιατρικούς Συλλόγους.

Σύμφωνα με τη σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Εκπροσώπου του ΠΙΣ οι συνδρομές των Μελών προς τον Ιατρικό Σύλλογο  που δεν καταβλήθηκαν εμπρόθεσμα προσαυξάνονται κατά 6 % ετησίως. Δείτε το σχετικό έγγραφο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου:

Μαρ 01 2018

Τ.ΟΜ.Υ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : Ενημερωτική ανακοίνωση.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ μας διαβίβασε την παρακάτω ενημερωτική ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία της :Δείτε τη σχετική ανακοίνωση :

Φεβ 23 2018

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ : Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση / Σάββατο 25.02.18 / Η Εισήγηση.

Το Σάββατο 25.02.18 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου .Δείτε τα θέματα και την τελική εισήγηση :

Παλαιότερα άρθρα «