«

»

Μάι 15 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Επιστημονικής Διημερίδας Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας & Ουρολογικής Εταιρείας Β.Ελλάδος (12/13-5-17 Λεπτοκαρυά).

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Επιστημονική Διημερίδα που πραγματοποιήθηκε από την Ουρολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος με τη συνεργασία και συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας στις 12 και 13 Μαϊου 2017 στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με κεντρικό τίτλο » Επείγουσες Ουρολογικές καταστάσεις-Η χρήση των βλαστοκυττάρων στην Ουρολογία-Σύγχρονες απόψεις».
Διακεκριμένοι Καθηγητές μετέφεραν και ανέπτυξαν γνώσεις και εμπειρίες για την αντιμετώπιση επειγουσών ουρολογικών καταστάσεων καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις και προοπτικές για τη χρήση βλαστοκυττάρων  στην Ουρολογία.
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Τσανικίδης Ηρακλής και ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και Γεν.Γραμματέας της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος κ. Γκοράνης Θεόδωρος επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους την όλη επιστημονική εκδήλωση: δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την όλη εκδήλωση: