«

»

Φεβ 11 2018

”Εφυγε”ο Νομίατρος Κωνσταντίνος Βράμης-Βραμόπουλος Βαθειά θλίψη στον ιατρικό κόσμο και σε ολόκληρη την κοινωνία της Πιερίας.

 

  • Με βαθιά  συγκίνηση και θλίψη πληροφορήθηκε o Ιατρικός κόσμος -σήμερα 11/02/18- τον θάνατο του ιατρού Κωνσταντίνου Βράμη -Βραμόπουλου ο οποίος  επί πολλά έτη -και μέχρι την οριστική συνταξιοδότησή του- υπηρέτησε συνεχώς ,από τη θέση του  Δ/ντού κσι  Νομιάτρου , στο Υγειονομικό Κέντρο Ν. Πιερίας.
  • Με την επιστημονική αξιοσύνη, την παραδοσιακή ευγένεια και αρχοντιά καθώς και την ξεχωριστή μετριοφροσύνη και σεμνότητα που πάντοτε τον διέκρινε και τον χαρακτήριζε,  διεύθυνε όλα αυτά τα χρόνια  με ιδιαίτερη επιτυχία - την Υγειονομική Υπηρεσία του Νομού Πιερίας.
  • Πτυχιούχος Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απέκτησε στην συνέχεια και την Ιατρική Ειδικότητα του Υγιεινολόγου και επέλεξε να ενταχθεί και να υπηρετήσει τον τομέα της Δημόσιας Υγείας από τη θέση του Νομιάτρου.
  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κατερίνης. Παντρεύτηκε την Ερασμία Βακαλίκου και απέκτησε δυό παιδιά : Την Ελευθερία και τον Σωτήρη (Οφθαλμίατρος).
  • Εμείς οι νεότεροι ιατροί θα θυμόμαστε ειλικρινά με συγκίνηση την πραότητά του ,την ευγένειά του, την μετριοφροσύνη του καθώς και την ικανότητά του να διαχειρίζεται δύσκολες όσο και ευαίσθητες καταστάσεις και γενικά θα θυμόμαστε την  σπουδαία παρουσία και προσφορά του στο Νομό Πιερίας στον ευαίσθητο χώρο της Δημόσιας Υγείας με τα μεγάλα προβλήματα εκείνης της εποχής   και θα αντλούμε διδάγματα ανθρώπινου  ήθους.
  • Ως Ιατρικός Σύλλογος απευθυνόμαστε στα παιδιά του και στους δικούς του  ανθρώπους, τους σφίγγουμε το χέρι και τους απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
  • Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΛΟΝ ΚΑΓΑΘΟΝ.