«

»

Φεβ 17 2018

Η κοπή της πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16/2/18 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου, μέσα σε μια λιτή και ζεστή συναδελφική ατμόσφαιρα, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.
Παραβρέθηκαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Εκπρόσωποι στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Τυχερός της βραδιάς ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ. Γκοράνης Θεόδωρος.
Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ. Τσανικίδης Ηρακλής αναφέρθηκε στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες  που επικράτησαν την περασμένη χρονιά σε μια σειρά επαγγελματικών θεμάτων που απασχόλησαν και απασχολούν και σήμερα τον ιατρικό κόσμο όπως είναι οι πρόσφατες προτεινόμενες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με το απαράδεκτο καθεστώς των αμοιβών, και καταλήγοντας υπογράμμισε ότι η ενότητα, η συσπείρωση, η ενιαία μαχητική αντιμετώπιση και δράση  από όλο τον ιατρικό κόσμο είναι περισσότερο από άλλοτε αναγκαία και επιβεβλημένη .
Ευχαρίστησε τα Μέλη του Δ.Σ. και τους Εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου στον ΠΙΣ για την πράγματι σημαντική υποστήριξη και συνδρομή στη λειτουργία του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κατά τη χρονιά που πέρασε και ζήτησε να συνεχίσουν και να εντείνουν αυτή την προσπάθεια και συνδρομή τους και στη νέα χρονιά,
Τέλος ο κ. Πρόεδρος ευχήθηκε υγεία και ευτυχία στο νέο  συνταξιούχο ιατρό κ. Μπερεδήμα Παναγιώτη που ως γνωστόν έχει υπηρετήσει τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας από τη θέση του εκλεγμένου Προέδρου, καθώς και από την θέση  του εκλεγμένου Γραμματέα και  Εκπροσώπου στον ΠΙΣ.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: