«

»

Απρ 14 2018

” Έφυγε” από κοντά μας σήμερα 14.04.18 ο ιατρός ΜΠΙΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ / Βαθειά θλίψη και οδύνη στον ιατρικό κόσμο και στην κοινωνία της Πιερίας.

Με βαθειά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκε ο ιατρικός κόσμος και γενικά ολόκληρη η κοινωνία της Πιερίας τον ξαφνικό θάνατο του ιατρού ΜΠΙΝΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΙΝΤΑΣ  γεννήθηκε στην Κατερίνη όπου τελείωσε το Γυμνάσιο.  Εισήχθη στο Πανεπιστήμιο και  απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής και στη συνέχεια απέκτησε την Ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής . Υπηρέτησε στον Νομό Πιερίας από τη θέση του ιατρού  ΕΣΥ και επί πολλά έτη -μέχρι τη συνταξιοδότησή του- υπηρέτησε παράλληλα και από τη θέση του Νομιάτρου  στη Δ/νση Υγείας της Νομαρχίας Πιερίας.
Άψογος κοινωνικά και οικογενειακά, έντιμος, ειλικρινής,  αξιοπρεπής πολύ αγαπήθηκε και βαθειά εκτιμήθηκε απ΄όλους τους ανθρώπους που τον γνώρισαν.
Ως Ιατρικός Σύλλογος απευθυνόμαστε στη σύζυγό του  Γεωργία  ,στα παιδιά του Ηλέκτρα και Σταύρο-Βασίλη και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους τους σφίγγουμε το χέρι και τους εκφράζουμε  τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Η μνήμη του να μη σβήσει ποτέ και η ανάπαυση της ψυχής του όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που τίμησε την ιατρική επιστήμη,όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του όπως ταιριάζει σε άνδρα καλόν καγαθόν.

Download (DOC, 828KB)