«

»

Αυγ 27 2018

” Εφυγε” ξαφνικά ο ιατρός ΖΑΙΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Βαθειά θλίψη στον ιατρικό κόσμο και στην κοινωνία της Πιερίας.

Με βαθειά οδύνη και θλίψη ο ιατρικός κόσμος πληροφορήθηκε σήμερα 27.08.18 τον ξαφνικό θάνατο του ιατρού ΖΑΙΡΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Μέλος το Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, που υπηρετούσε στην Υγειονομική Υπηρεσία του ΠΕΔΥ πρώην ΙΚΑ Κατερίνης.
Ο Ιατρός ΖΑΙΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ γεννήθηκε το 1954 στο Κυψελοχώρι Λάρισας.
Απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο ΜΠΟΛΩΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ και ύστερα από άσκηση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης απέκτησε την Ειδικότητα της ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ.
Υπηρέτησε αρχικά στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ως Επιμελητής στην συνέχεια ίδρυσε και λειτούργησε ιδιωτικό Ιατρείο στην πόλη της Κατερίνης και παράλληλα τοποθετήθηκε και στον πρώην ΙΚΑ Κατερίνης όπου υπηρέτησε συνεχώς μέχρι το θάνατό του.
Άψογος κοινωνικά και οικογενειακά, έντιμος, ειλικρινής, αξιοπρεπής πολύ αγαπήθηκε και βαθειά εκτιμήθηκε από όλους τους ανθρώπους που τον γνώρισαν.
Ως Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας απευθυνόμαστε στην σύζυγό του κ. Εβίτα Θεοδωρίδου και στα δύο παιδία του την Δανάη και τον Βασίλη και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους ,τους σφίγγουμε το χέρι και τους ευχόμαστε την εξ ύψους παρηγορία.
Η μνήμη του να παραμείνει ανεξίτηλη όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που τίμησε ιδιαίτερα την ιατρική Επιστήμη ,όπως ταιριάζει σε άνθρωπο που έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του.