«

»

Απρ 12 2019

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : Πρόσκληση σε συνάντηση Εργαστηριακών Ιατρών Ν.Πιερίας/Δευτέρα 15/04/19 ώρα 7 μ.μ.- στα γραφεία του Συλλόγου.

Με τον νέο Κανονισμό Παροχών του ΕΟΠΥΥ (ΦΕΚ.4898/18) που τέθηκε ήδη σε εφαρμογή-ορίζονται μειωμένες ή ακόμη και μηδενικές συμμετοχές στις Εργαστηριακές Εξετάσεις για χρόνιες παθήσεις χωρίς όμως να προβλέπεται η κάλυψη της σχετικής δαπάνης από τον Κρατικό Προϋπολογισμό  αλλά  η όλη δαπάνη μεταφέρεται σε βάρος των Ιδιωτικών  Διαγνωστικών Εργαστηρίων.
Μια ενέργεια που πλήττει άμεσα τα  Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια σε βαθμό που αναπόφευκτα θα οδηγήσει πολλά μικρά  και όχι μόνον Εργαστήρια στο κλείσιμο.
Για το ιδιαίτερα σοβαρό αυτό θέμα που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους Εργαστηριακούς Ιατρούς σε όλη τη Χώρα ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη όλων των Φορέων  για την Παρασκευή 19.04.19.
Με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας έχουν κληθεί και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Ιδιωτών Εργαστηριακών Ιατρών του Ν.Πιερίας -στα γραφεία του Συλλόγου-την ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019,στις  7 μ.μ. προς ενημέρωση και προγραμματισμό περαιτέρω ενεργειών.
Δείτε και το σχετικό Δελτίο Τύπου του  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

Download (PDF, 494KB)