ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΙΔΙΩΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ)

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση την τελευταία ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, οι υγειονομικοί που εργάζονται σε κλινικές του ιδιωτικού τομέα όπου έχουν αναπτυχθεί εμβολιαστικά κέντρα, ο εμβολιασμός τους ξεκινά από 13/01/2021.

Οι ιατροί του ιδιωτικού τομέα οι οποίοι δεν εργάζονται σε κλινικές όπου έχουν αναπτυχθεί εμβολιαστικά κέντρα  θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα λειτουργίας της συγκεκριμένης πλατφόρμας η οποία αποδεικνύεται προς το παρόν ιδιαίτερα δυσλειτουργική και πέρα από τους στόχους μας ως προς την ταχεία διενέργεια των εμβολιασμών στο σύνολο του ιατρικού σώματος  και  συγκεκριμένα  στον ιδιωτικό τομέα. Οι λίστες των συναδέλφων που επιθυμούσαν εμβολιασμό βρίσκονται στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας από τις 28/12/2020 , καθώς ο ΠΙΣ μας πληροφόρησε ότι τις προώθησε.

Επιπλέον, λίστα με τους συναδέλφους του ιδιωτικού τομέα και μάλιστα με επιπλέον άτομα καθώς υπήρξε πρόσθετο ενδιαφέρον προωθήθηκε στην 3η ΥΠΕ.

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία με τον ΠΙΣ καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να πετύχουμε τον ταχύτερο εμβολιασμό του συνόλου των συναδέλφων του ιδιωτικού τομέα που το επιθυμούν κάμπτοντας τις όποιες αντιξοότητες ανακύπτουν στη συγκεκριμένη διαδικασία.

 

ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (PDF)

1: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

2: ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Β ΚΙΚΙΛΙΑ ΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ Β ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ ΑΠ 8173