Κοπή Πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας 14/02/2020


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14.02.2020 η κοπή της πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας στο “Mediterranean Village” στην Παραλία Κατερίνης.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ.Τσανικίδης Ηρακλής στην προσφώνησή του ανέφερε:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας πραγματοποιεί απόψε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Καλωσορίζουμε όλους του Συναδέλφους καθώς και όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας  τιμούν με την παρουσία τους και τους ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία.

Χαιρετισμό απεύθυναν η Αντιπεριφεριάρχης κ. Μαυρίδου Σοφία,  ο Βουλευτής κ.  Μπαραλιάκος Ξενοφών, ο Διοικητής του Γ.Ν. Κατερίνης Κ. Χατζηγεωργίου Γεώργιος και ο Υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Χρίστογλου Κωνσταντίνος.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αποβιωσάντων Ιατρών, μελών του Ιατρικού Συλλόιγου Πιερίας, το έτος 2019,  καθώς και του πρώην προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Βλασταράκου Μιχαήλ.

Παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Χριστοφορίδης Σταύρος, η εκπρόσωπος του Βουλευτή  κ. Χιονίδη Σάββα κ. Παπαχατζή Χάϊδω, η εκπρόσωπος της Βουλευτού κ. Μάνη–Παπαδημητρίου Άννας κ. Μάνη Νότα και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας κ Μπρουσκέλης Χαράλαμπος.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν η αιματολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια της Αιμοδοσίας στο Γ.Ν. Κατερίνης κ. Παπαδοπούλου Μαργαρίτα και ο ορθοπεδικός Επιμελητής Α κ. Μπινιάρης Γεώργιος, οι οποίοι κέρδισαν το φλουρί.

Οι παρεβρισκόμενοι Ιατροί διασκέδασαν και αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Η συμμετοχή των συναδέλφων σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου ενδυναμώνει τις προσπάθειες του Δ.Σ. για δράσεις με επιστημονικό, κοινωνικό και συνδικαλιστικό περιεχόμενο.

Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης