Κοπή πίτας 2017

Την Παρασκευή 3/3/17 πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης μας η κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας με την καθιερωμένη απονομή τιμητικών διακρίσεων στους ιατρούς που συνταξιοδοτήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος 2016.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. Τζαμακλής, Καστόρης και Κουκοδήμος, εκ μέρους της Αντιπεριφέρειας ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπιτόπουλος, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης με τον δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Παυλίδη.

Την εκδήλωση και τον Σύλλογό μας τίμησε και ο Διοικητής του Γ.Ν.Κ. κος Ανέστης Μυστρίδης με τη σύζυγό του και αναφέρθηκε στην μακρά σχέση του με τους ιδιώτες ιατρούς και εσχάτως με τους ιατρούς του ΕΣΥ.

Τους προσκεκλημένους και τους συναδέλφους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσανικίδης Ηρακλής.

Ειδική αναφορά έγινε από τον Δήμαρχο Κατερίνης στη συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας που ξεκίνησε με την περυσινή εκδήλωση και τη δωρεά απινιδωτή που δρομολόγησε την στόχευση ώστε εντός του έτους να γίνει η εγκατάσταση αρκετών απινιδωτών σε κομβικά σημεία της πόλης.

Στη συνέχεια έλαβε χώρα η απονομή αναμνηστικής πλακέτας με αναφορά σε σύντομο βιογραφικό των συναδέλφων που συνταξιοδοτήθηκαν, κ.Ιωσήφ Μπακλέ από τον Γραμματέα του Συλλόγου κ. Ταρενίδη Παναγιώτη και του Βασιλείου Τράντζα από τον Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κατερίνης και πρώην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας κ. Μπερεδήμα Παναγιώτη.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Τσανικίδης Ηρακλής έκοψε την καθιερωμένη πίτα ενώ τυχερός της βραδιάς ήταν ο συνάδελφος Τσιρώνης Ιωάννης.

Τιμώμενοι Συνταξιούχοι

 1. ΜΠΑΚΛΕ ΙΩΣΗΦ
  • Γεννήθηκε στην Ιορδανία.
  • Στα πλαίσια της διακρατικής συμφωνίας Μορφωτικών Σχέσεων και Ανταλλαγών μεταξύ Ελλάδος και Ιορδανίας εισήχθη με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και απέκτησε το πτυχίο της Ιατρικής.
  • Στη συνέχεια και για ένα χρόνο υπηρετεί στο Νοσοκομείο ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ειδικευόμενος στη Χειρουργική.
  • Μετά και με την ιδιότητά του ως Ιατρός Γενικής Ιατρικής προσλαμβάνεται και εργάζεται σε κατασκευαστικές Εταιρείες στη Σαουδική Αραβία,στο Ιράν,και στο Αφγανιστάν.
  • Το 1980 επιστρέφει στην Ελλάδα και μετά από 4/ετή άσκηση στο Νοσοκομείο ΜΑΡΙΚΑ ΗΛΙΑΔΗ και μετά από εξετάσεις απέκτησε την Ειδικότητα της Μ/Γυναικολογίας.
  • Το 1985 διορίζεται και αναλαμβάνει υπηρεσία στο ΙΚΑ Κατερίνης ενώ παράλληλα ιδρύσει και λειτουργεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Κατερίνης συνεχώς μέχρι τη συνταξιοδότησή του.
  • Είναι παντρεμένος με την Κατερινιώτισα κ. Μαρία Κουλουκάτση,απέκτησε 4 παιδιά: Τον Γαβριήλ, Πολιτικό Επιστήμονα,την Χριστίνα Κοινωνική Λειτουργό, την Ηλιάννα Νηπιαγωγό και την Κατερίνα Καθηγήτρια Θεολογίας.
 2. ΤΡΑΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  • Γεννήθηκε στο ορεινό χωριό Ράμια του Νομού Άρτας.
   Αποπεράτωσε τις Γυμνασιακές του Σπουδές στην Άρτα και ύστερα από εξετάσεις εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Ύστερα από 4/ετή άσκηση στην 2η Πανεπιστημιακή Κλινική του Ψ.Ν.Θεσσαλονίκης και μετά από εξετάσεις απέκτησε την Ειδικότητα της Ψυχιατρικής.
  • Μετά τη στρατιωτική του θητεία προλαμβάνεται και υπηρετεί αρχικά στο ΙΚΑ Νεαπόλεως και στη συνέχεια εντάσσεται στο ΕΣΥ και τοποθετείται στο Ψ.Ν.Π.Ο. ύστερα από προσωπική του επιλογή .
  • Υπηρέτησε διαδοχικά σε όλα τα Τμήματα του Νοσοκομείου συνεχώς μέχρι τη συνταξιοδότησή του.
  • Εξελίχθηκε στον βαθμό του Δ/ντή του ΕΣΥ.
  • Παντρεμένος με την Αρχαιολόγο Εύη Θεοχάρη έχει αποκτήσει μία κόρη ,την Εβίτα, μαθήτρια σήμερα Λυκείου.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα