ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/1/2024 η κοπή της βασιλόπιτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας στη Γρίτσα Λιτοχώρου. Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση, ο επί πολλές δεκαετίες υπεύθυνος της Γραμματείας του Συλλόγου κ. Μπλιάτσιος Δημήτριος .

Παρευρέθηκαν η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου, ο Βουλευτής Ξενοφώντας Μπαραλιάκος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Γεώργιος Χατζηγεωργίου , και ο κος Χαράλαμπος Μπρουσκέλης ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Σπυρίδωνα Κουλκουδίνα .

Επίσης παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ανέστης Μυστρίδης . Η έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας λόγω της κακοκαιρίας κράτησε μακριά μας την Αντιπερειφεριάρχη Σοφία Μαυρίδου.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Τσανικίδης Ηρακλής καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ίτσιος .
Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ.Μπλιάτσιο Δημήτριο για την πολυετή προσφορά του στην γραμματεία του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το νόμισμα ο ιατρός κ.Κουρτσιλίδης Αθανάσιος, ειδικευόμενος στην Παθολογική Κλινική ο οποίος κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι χορηγία της κλινικής ΕΛΠΙΔΑ του ομίλου Γατένιου.
Η βραδιά έκλεισε με χορούς υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής .

Ακολουθούν αντιπροσωπευτικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.